HMF Group udnævner ny CFO

Den danske producent af lastbilmonterede kraner, HMF Group A/S, har udnævnt Henrik Skjærbæk Jensen til ny økonomidirektør fra marts måned 2024.

 

HMF har udnævnt Henrik Skjærbæk Jensen til ny økonomidirektør fra marts måned 2024, da den nuværende økonomidirektør Klaus Skov Mortensen har søgt nye udfordringer efter næsten seks år i koncernen.
 
"Jeg er glad for at kunne byde Henrik velkommen som vores nye CFO i HMF Group, og jeg ser frem til et konstruktivt og værdiskabende samarbejde. Henrik kommer med en stærk baggrund inden for området og styrker vores ledelsesteam yderligere," siger Mikkel Winther Andersen, CEO i HMF Group.
 
Henrik kommer fra en stilling som CFO i Elektro-Isola A/S, hvor han har været ansat siden 2021. Tidligere har Henrik arbejdet inden for økonomi/finans bl.a. hos Bestseller A/S og BB Electronics A/S. Henrik er uddannet revisor og HD(R).
 
"HMF Group har en årlig omsætning i milliardklassen (DKK), og vi er dedikerede til betydelige investeringer i digitalisering, automatisering og innovationsinitiativer og -løsninger. Vores fokus er på at være på forkant med udviklingen og sikre kontinuerlig udvikling og vækst på både nationalt og internationalt plan. Henrik kommer i den forbindelse til at spille en afgørende rolle i den fortsatte udvikling af HMF," fortsætter Mikkel Winther Andersen.
 
HMF’s bestyrelse vil gerne takke Klaus Skov Mortensen for hans store indsats og et altid positivt og inspirerende samarbejde gennem årene. HMF er glade for at kunne meddele, at Klaus indtræder i bestyrelsen efter sin fratræden som CFO, så virksomheden fortsat kan nyde godt af hans værdifulde indsigt i og bidrag til den strategiske retning.
 
Fra 1. marts består HMF Groups ledelsesteam således af: 
CEO Mikkel Winther Andersen,
CFO Henrik Skjærbæk Jensen,
CSO Steen Lervad,
CTO Director Mette Egestad,
COO Johnny Worsøe Thejl
og CCO Olaf Fiedler.
 
For yderligere information:

 

Pressekontakt  Mia B. Sølvsten - pr@hmf.dk or +45 51 54 62 22.